Med tanke på alla recept på granolaoch müsli jag har här på bloggen är det kanske ingen nyhet att dessa livsmedel är bland det bästa jag vet, och en stor anledning till att jag ser fram emot frukosten varje morgon
Har du svårt att hitta granola utan socker och gluten i affärerna. För att få lite härliga smaker så kan du testa att tillsätta några goda kryddor såsom tex kanel och kardemumma men tror även det blir gott med ingefära och kanske till och med pepparkakskryddor, bara att testa
Men äter man även LCHF finns ju ingen anledning att äta de fabriksbakade glutenfria bröden, då de innehåller massor av kolhydrater från majsmjöl och rismjöl
Inlägget Glutenfrioch varsamt sötad granola – recept dök först upp på Rawness. Granola är ju vansinnigt gott men ofta full med gluten och alldeles för sötad
Häromdagen hade jag lite fula bananer som behövde användas, här är resultatet❤️ 3 små mogna mosade bananer2 dl växtbaserad yoghurt1 msk fiberhusk 1 dl valnötter grovhackade 2 dl hasselnötsmjöl1 tsk bakpulver Vanilj och kanelVispa allt med elvisp till en jämn smet, låt svälla 10 min
De senaste dagarna har det blivit Finn crisp till frukost, och det är ju inte alls bra, så nu gör jag en granola som jag kan äta istället, jag hoppas den blir god
Jag har svängt ihop lite olika recept i köket och jag brukar alltid dela med mig utav de godaste och som utlovat kommer här ett supergott recept på en glutenfrioch mjölkfri granola som är jättegod att ha på yoghurten
så jag bakade glutenfria kanelbullar, bara därför Goda kanelbullar, glutenfria sådana, har jag inte ätit (och hur vanliga kanelbullar smakar kommer jag inte mera ihåg)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.