Resultatet blev verkligen KANELbullar med extra allt, Jag påstår inte att bullarna är som "vanliga" bullar, men jag påstår att de är jättegoda och ett riktigt bra alternativ för oss som inte tål gluten
Filodeg är det bästa som finns när man ska få många gäster och bjuda på buffé. Dessa rosliknande börek har jag velat testa länge och de blev riktigt goda
Filodeg är det bästa som finns när man ska få många gäster och bjuda på buffé. Dessa rosliknande börek har jag velat testa länge och de blev riktigt goda
Kanelbullar ska bakas på kanelbullens dag, både för att det är roligt och för att det är så gott. Precis utagna ur ugnen, och det luktar som de allra bästa barndomsminnen
Jag gör olika men om det ska gå fort kavlar jag ut hela degen till en rektangel som är mer än dubbelt så lång som bred, smetar på fyllningen och rullar tätt tätt till en "rulltårta"
Det här är den bästa tiden (tillsammans med julen) på året enligt mig och jag vill inte att den ska rusa på som ett skenande expresståg, utan jag vill ha Skalmanstempo och njuta av varje sekund
(nu kan du ta mjölet som du sparat om det behövs). Smula ner jästen i en bunke. Smält smöret och tillsätt sedan mjölken och värm tills det är fingervarmt (ca 37°C)
Glutenfria kanelbullarsom smakar precis som vanliga. Dock blir de glutenfria bullarna torra lite snabbare så frys in det som inte äts upp direkt på bakdagen och ta fram och tina och värm bullarna i ugnen innan servering så smakar de som nybakta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.