Jag bytte dock ut mjölet mot Manitoba Cream, ett mjölsort som ger saftigare och luftigare bullar. Jag använder smör och aldrig margarin, man får mycket godare bullar
Jag tycker att bullen är för stabbig, har aldrig tyckt om mandelmassa eller massor av grädde och har aldrig tyckt om semlor i någon form (särskilt inte hetvägg)
När jag var liten bakade min mamma allt matbröd och kaffebröd. Idag är det annorlunda och det kostar inte många kronor att köpa en limpa eller en påse bullar
Att baka dessa godingar är inget svårt alls bara ett litet litet uns tålamod och framförhållning. Enklast och snabbast gör du det med fingrarna, skippa kniven
Här i mina delar av landet, Växjö-traken är er uruselt väder idag verkligen och känslan är mest det-är-höst-och-jag-vill-krypa-upp-i-soffan-under-en-filt-med-en-varm-kopp-te
Det är alltid kul och oftast kommer man hem med lite ny inspiration. Men, i morses ville vädergudarna annat och en ny dos med snö gjorde att vi fick skjuta lite på vår utflyktstripp
Inget slår väl nybakta bullar och ett glas kall mjölk. ) Bakade en sort med klassisk smör/kanel/socker fyllning och den andre med smör/nötcremefyllning
Imorgon är det kanelbullens dag och det här receptet kommer egentligen i sista minuten men det är så fantastiskt gott att det tål att göras även efter kanelbullens dag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.