Den här enkla bärkakan är supergod bara som den är eller med en klick grädde eller glass till. Sätt in kakan i ugnen, koka kaffe och samla gänget – bärkaka på G
Igår var jag bjuden på en middag och jag bestämde mig för att baka något att ta med. Hade både blåbär och jordgubbar hemma så dessa fick vara en del av min kaka
Vispa ägg och socker. Blanda vetemjöl och bakpulver, sikta ner det i äggvispet. Tillsätt mandelmassan, smöret och citronen och rör tills allt är väl blandat
Rör ihop ägg och socker. Blanda ner mjöl. Tillsätt det smälta smöret. Lägg på de bär du tycker om. Grädda kakan i 160 grader i nedre delen i ugnen i ca 20 minuter
Här i Roskilde har våren kommit på riktigt. solen skiner, vinterjackan har gått i ide för gott, knopparna slår ut, och fåglarna sjunger i munnen på varandra - UNDERBART
Okej, jag måste börja med det uppenbara. att ta en aptitretande bild på en linsgryta är ungefär lika lätt som att få min veggostrejkare till pappa att smaka på den – Aint gonna happen (säg det med en rejäl sydstatardialekt för bästa effekt)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.