Kaninpaté
Längst in i skafferiet
Längst in i skafferiet
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 400 g förvällda kantareller
  • 2 små lökar (blev ca. 130 g tillsammans)
  • 1 kanin, drygt ett kilo (efter frenetiskt urbenande fick jag ihop 750g kött)
  • 250 g kaninlever (en från dagens kanin + två från frysen)
  • 4 skivor jägarbacon
  • 0,5 dl hackad färsk timjan
  • 2 tsk grönpeppar
  • uppdatering: meh, jag glömde ju att jag hade i 1 tsk torkad kyndel också
  • 2 tsk salt
  • 2 dl creme fraiche
  • 2 msk maizena
  • 2 ägg smör och rapsolja till stekning

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.