I ett frasigtochlite grövre pajskal med potatisoch rågmjöl som liteovanligareingredienser samsades mustigtviltskav, syrligalingon, umamistinnakantareller, mjuksöt ochkryddig palsternacka ochpiggtimjan med en krämigäggstanning med crème fraicheoch västerbottenost
Förra veckan lagade jag den här goda rätten med fläskfiléochkantareller. Skär fläskfiléni en cm tjocka skivor, bryn köttskivornai smör och krydda med salt och svartpeppar
Klassisk våffla med en klicklättvispad grädde och färska hallon♥. Pudra lite florsocker över våfflan. Vispa mjölk, vetemjöl, ägg och bakpulver till en slät smet
Blanda ner de smörstekta kantarellernaoch ruccolan och bred ut smeten på degen. Blanda ihop ägg och grädde, blanda ner västerbottenosten, lite salt och några nypor peppar
I pajen hade jag bara i stekt rödlök, bacon ochkantareller. Kan meddela att den blev super god och man kunde äta den med gott samvete då jag hade gjort min egna nyttiga pajdeg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.