Kantarell och kryddost i frasigt pajskal
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 1/2 msk fibrex
  • 2 msk vatten
  • 1 dl glutenfri mjölmix, vi har använt Semper Grov Mix
  • 2 dl glutenfri mjölmix, vi har använt Semper White Mix
  • salt, peppar
  • 50 g smör
  • 1 dl crème fraiche
  • raps- eller majsolja till formen
  • 1 liter färsk blandad svamp, trattkantareller och kantareller efter smak
  • 1 gul lök
  • smör till stekning
  • salt
  • 1/2 tsk mald blandad peppar, vi har använt Fyra Peppar, Kockens
  • 3 ägg
  • 2 1/2 dl matlagningsgrädde
  • 1 dl riven kryddost, vi har använt Boxholms kryddost
  • 1 dl riven mild ost
  • salt och peppar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.