Ansa svampen och skär den i mindre bitar. Skala och finhacka löken. Fräs svamp, lök och bacon i lite matfett tills all vätska har kokat in och svampen har fått lite färg
Ett recept från boken Hela Sveriges husman. Väldigt goda biffar. Tycker att de höll ihop bra för ovanlighetens skull, annars gör jag ofta biffar som lätt ramlar isär
Kantarellbiffar. Kantarellbiffar, kantarellsås, ugnsstekt potatis, stekt vitkål och sallad. I lördags åt vi så goda köttfärsbiffar o sås med smak av kantareller och det var verkligen supersmidigt att göra köttfärssmeten
Ansa kantarellerna och dela dem i mindre bitar. Skala och finhacka lök och vitlök. Stek kantareller, lök och vitlök i smör tills den mesta vätskan kokat bort
Finhacka kantarellerna. Skala och finhacka lökarna. Fräs löken i 1 msk smör i några minuter. Blanda med kantareller, ägg, mjöl, 1 tsk salt och 1 krm svartpeppar
1. Ansa svampen och skär den i mindre bitar. Skala och finhacka löken. Fräs svamp, lök och bacon i lite matfett tills all vätska har kokat in och svampen har fått lite färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.