Kantarellpaj med chilisås och västerbottenost.
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • Pajdeg
  • 125 g margarin
  • 3 dl fullkornsvetemjöl
  • 1-2 msk vatten
  •  
  • Fyllning
  • 1 ½ dl mjölk
  • 1 dl vispgrädde
  • 3 ägg
  • 2 dl riven Västerbottenost
  • 1 ½ msk chilisås
  • 1 tsk timjan
  • 300 g gula kantareller (eller bruna höstkantareller)
  • 1 rödlök
  • Salt
  • Svartpeppar (grovmalen)
  • 250 g körsbärstomater (går även bra med vanliga skivade tomater)

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.