Kantarellpaj med västerbottenost
Tasteline
Tasteline
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 125 gram smör
  • 1 tsk torkad timjan
  • 3 msk vatten
  • 1.5 dl vetemjöl special med fullkorn
  • 1.5 dl grahamsmjöl
  • 0.5 tsk salt
  • 3 st ägg
  • 1 smör
  • 5 dl trattkantareller , eller gula kantareller
  • 3 dl mjölk
  • 1 krm svartpeppar
  • 0.5 tsk salt
  • 250 gram Västerbottenost , riven
  • 0.5 tsk svartpeppar
  • 2 krm salt
  • 2 dl vatten
  • 400 gram bladspenat, färsk
  • 2 msk smör
  • 1 tsk salt
  • 0.5 tsk muskotnöt , riven
  • 3 st knipplökar

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.