Jag fyllde min paj med långsamstekt, karamelliseradlök, broccoli, skinka och ost, samt en äggstanning med timjan, vilket är en helt annan fyllning än enligt bokens recept
Lägg lökbitarna i en burk med lock och häll över ättikslagen. Smaka upp med salt och vitpeppar och mixa till sist purén med stavmixern till en slät och fin puré (jag mixar i slutet för att minimera risken att purén blir som ”lim”)
Servera köttfärslimpan med rotfrukter och Västerbottenssås. Pensla med lite olja runtom. Tillsätt lök, blandfärs, ägg, salt och peppar och rör ihop till en slät smet
Till riktig Bistecca ska man använda sig av en riktigt tjock och stor T-benstek eller Porterhouse som man sedan smaksätter med tex olivolja och citron men vanligtvis rosmarin ochvitlök
ädelostsås, tomatpaj medkaramelliseradlök, champinjonsoppa och ostbiffar. Som i måndags då jag lagade ricottabiffar med soltorkade tomater, bulgur och tacomajo
Lägg lökbitarna i en burk med lock och häll över ättikslagen. Smaka upp med salt och vitpeppar och mixa till sist purén med stavmixern till en slät och fin puré (jag mixar i slutet för att minimera risken att purén blir som ”lim”)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.