Blanda creme fraichen med lite vatten, den krossade vitlöken, salta och peppra, smaka av. Stek brödet i en stekpanna med lite smör, stek kantarellerna tillsammans med schalottenlöken och vitlöken, salta och peppra, vänd sist i den hackade persiljan
Supergod toast. 4 portioner. 2 skivor surdegsbröd 1 msk smör 250 g kantareller 1 msk smör salt & peppar 2 st schallotenlök, finhacka 100 g philadelphiaost ½ dl riven parmesanost 1 tsk vinäger ev gräslök och rosepeppar till garnering Bred ett tunt
den vanliga julmaten med (är ju oftast lite dåligt med grönsaker på det traditionella julbordet. Det bästa med introduktionen av denna sallad var att både mor och svärmor gjorde klart att de INTE tyckte om getost men jag kan säga att båda ändrade sig efter att ha smakat denna sallad
Kalasgoda kantareller De här godsaker som inte varit helt lätta att hitta. Och visst har det hänt att just ditt ”hemliga ställe” inte längre är hemligt utan länsats på ”dina svampar”
Ingredienser Portioner. 4 250 g kantareller eller annan svamp 1/2 riven vitlöksklyfta 3 msk smör 140 g tärnat bacon eller pancetta salt svartpeppar 4 skrivor ljust surdegsbröd 4 msk färskost 1 dl riven parmesanost 1/2 dl hackad persilja Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Smör 5
Krydda med salt och peppar. Fördela på brödskivorna och toppa med persilja. Droppa oljan över brödskivorna och rosta dem högt upp i ugnen tills de fått fin färg
Börja med att steka kantarellerna i en stekpanna utan matfett så att vattnet försvinner. Finhacka löken och sätt ner den tillsammans med smöret i stekpannan och stek den ett tag utan att den får någon brun yta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.