Det var mycket makrill för några veckor sedan, i samband med vårt besök i Göteborg med omnejd. Grovmald senap, äppleoch purjolök ger en smak som passar lika bra till en god, grillad korv som till varmrökt lax - eller då, som i vårt fall, rökt makrill
Ställ rullarna på högkant och toppa med en klick löjrom och några gräslöksstrån. Smaka av med peppar. Använde mig bara av riven cheddarost, tog stenbitsrom i stället för löjrom och fryst gräslök i stället för färsk
Smaka av med salt och svartpeppar. Tillsätt salladslök och gräslök precis innan servering. Lägg svampen på brödet och spritsa eller klicka på löjrom och crème fraiche
Tärna äppletoch stek i lite smör till fin yta, dock med tuggmotstånd kvar. Häll av hälften av buljongen (spara den), tillsätt hälften av grädden och mixa blandningen slät med stavmixer
Smaka av med salt och svartpeppar. Tillsätt salladslök och gräslök precis innan servering. Lägg svampen på brödet och spritsa eller klicka på löjrom och crème fraiche
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.