En underbart saftig fläskkotlett med fin fettkappa från Gotland hittade jag i affären. Riset är kokat i vitt vin och med fint fint hackad majrova och rotselleri (skapar en lite pepprig smak) samt lite vattenkrasse på slutet
Till Kristi Himmelfärd åkte jag ut till skärgården, vilket för mig är lika med att dricka rosévin, grilla kött och servera med grönsaker och så kallade goda röror
En fläskkotlett där kappan med fett sitter kvar som får gå i ugnen med lite äpple, tomat och lök, i slutet får den gå med lite grädde också som bildar en härlig sky till
Lite som om livet vore en dessert rodde jag idag ihop en jäkla nice middag. Helt nya smaker togs ombord i den omsvallande smaklöksdjungeln och visst fan kan jag sitta här och vara nöjd i detta nu
Livet är bra märkligt ibland men idag var det helt som vanlig vilket kunde kännas som en tröst då måndagen vankade av och an likt en äggasjuk höna i mina tankar
Måndag morgon, klockan talar lite lätt irriterat om att det är dags att gå upp. Jag vaknar till lite och trots den hyperansträngande arbetsdagen dagen innan med avslutande öl så kände jag mig peppad inför vad som komma skall
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.