Stek endiverna i ganska rikligt med smör på båda sidorna ett tag så de bara tar färg. Strö salt, peppar, örtkryddor och lite socker över snittytan på endiverna
Under påskhelgen åt vi en del lamm, bland annat de här lammracks med ugnsbakade små potatisar och rödlökar, rosmarinsås, karamelliseradeendiver och bröd- och valnötskrisp
5 endiver delade på längden. Koka upp alla ingredienserna till lagen, låt det koka cirka 5 minuter. Lägg i det rensade krabbköttet och låt det sjuda ytterligare cirka 5 minuter
Ingredienser Portioner. 8 bufféportioner ca 600 g kålrot 2 msk smör 2 msk strösocker 1 röd chili saften av 1 apelsin salt peppar 1 ask färsk gräslök (à 20 g) Lägg till i inköpslistan
Jag tycker om mandel, använder det gärna i båda matlagning och i bakverk. Jag tycker däremot att mandeln har fått en stämpel av att vara trist och tråkig, den borde uppskattas mer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.