Jag älskar att göra raw cheesecakes till dessert och fika. De allra flesta blir verkligen imponerade att det är en helt raw och “nyttig” dessert/kaka som de äter
Ett sött och gott rawfoodgodis som alla gillar. Originally posted on Nilla's Kitchen. Det är naturligt sött från dadlar och agave och passar till alla säsonger, men verkligen nu till jul
Jag passade på att göra en fantastiskt god och nyttig Raw choklad hallon cheesecake till fikat. Raw kakao innehåller mer antioxidanter än något annat livsmedel och dessutom är det fullt med bra fetter, protein, järn, magnesium, krom, fosfor och svavel vilket gör det till ett riktigt superfood
) Dadelbollar - nyttigt godis som passar både som raw food mellis eller något gott till fikat. Så här fram på fredagseftermiddagen, med hela härliga helgen framför oss, tänkte jag det passar bra med ett litet godistips, ett nyttigt godistips
Raw bars. Raw bites, såklart. raw bites, raw bars, raw food, ekologiskt, hälsomat. 2msk ekologisk kakao (hade ingen raw kakao, den är mycket godare). 2msk ekologisk kakao (hade ingen raw kakao, den är mycket godare)
Raw Chocolate & Coffee Bliss Balls. Raw Chocolate Bliss Balls. 3 matskedar raw kakao. 4 tablespoons raw cacao. 3 matskedar raw kakao. 4 tablespoons raw cacao
Alla värden var bra förutom hörseln som är selektiv – skojar bara men jag har bulleskador eftersom jag inte använt hörselskydd när jag silversmidat och det var dumt inser jag nu
Veganska bakverk behöver inte vara så krångliga, dessa är egentligen inte krångligare än ”vanliga” snickercheesecakerutor och dom blir automatiskt äggfria och mjölkfria
Att göra godis eller steka bananplättar i kokosfett ger också en annorlunda smak än smör – perfekt för den som gillar kokos och också för den som inte tål mjölk eftersom kokosfettet är vegetabiliskt och därmed mjölk- och laktosfritt samt passande för veganer
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.