Vispa philadelphiaosten mjuk, vänd ner gräddblandningen och vispa med elvisp några minuter, är den lite lös kan du vispa lite längre eller låta den vila en stund i kylskåp, annars brer du på krämen över kakan (känn så kakan inte är varm) och strör jämnt ut hallon över hela kakan och rullar ihop den
Tanken var att jag skulle göra dom rosa, men brist på röd karamellfärg på ica och en ike-rund sprits till att spritsa ut dom med så blev detta resultatet
Det var roligt att prova en kexchoklad med en annan fyllning än bara choklad. (tänk på att bre på baksidan på rånen och lägg det sista locket med rätsidan ut)
Häll fyllningen i formen och täck med plastfolie. Vispa samman färskosten och florsocker med hjälp av en elvisp, mosa blåbär medhallonsylten och rör ner i ostmassa
Tillsätt hallonsylt och lite hushållsfärg. 2 msk hallonsylt. Spritsa ut smeten till 50 runda klickar stora som femkronor på en plåt med bakplåtspapper eller en macaronmatta
Jag har hört att lakritspulvret skall användas med försiktighet pga den starka smaken men jag tycker det är hur gott som helst och kan äta det som det är
Mät sedan upp alla torra ingredienser i en skål, vänd ner sirapen & smält smöret och rör ihop med de torra ingredienserena, blanda tills du har en grynig smuldeg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.