Den här supergoda kycklinggryta hittade jag på Karins fina blogg. Lättlagad, krämig och jättesmarrig. 6-8 portioner 1 kg kycklingfile 2 gula lökar, hackade 2 vitlöksklyftor, hackade 1 hönsbuljongtärning 3 dl grädde 1 msk senap (jag brukar använda
Denna sill är min absoluta favorit. Den är så lätt att göra eftersom basen är en färdig löksill. Sila sillen, ta bort kryddpepparkornen men behåll löken
I år gjorde jag Monika Ahlbergs sill på italienska. Har du inte provat så gör det, receptet hittar ni här_ahlberg/varmratter/fisk_skaldjur/sill_pa_italiensk
en himla god sill. Alla sillar som lagts in i det här huset har ju inte blivit bra. SKÄRGÅRDSSILL. Sila av allt spad från sillen men behåll lite av löken från marinaden
Det blev en god start på Påskafton med triss i lax och par i sill. Lite mandelpotatis och sill bidrar till påskkänslan, frågan är bara om vi glömde ägget
Det var ett tag sedan som jag bakade småkakor men när jag hittade detta receptet kunde jag inte låta bli, det lät så gott och kakorna var ännu godare än jag trodde
VÄRLDENS godaste pastagratäng som är en blandning mellan spaghetti och köttfärsås och lasagne. Inlägget Världens godaste pastagratäng dök först upp på ZEINAS KITCHEN
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.