Det som är helt avgörande för hur smaken på den här karrén blir, är valet av kryddblandning. Jag tog en kryddblandning som heter Vilda Fantasier och som innehåller dragon, rosépepar, lök, cayenne, paprika och vitlök
Att tillaga maten långsamt har blivit allt mer populärt. Om du inte har en Crock-Pot gryta så kommer här ett recept på en god karré tillagat i ugnen i mellan tre till fyra timmar
Salta och krydda karréskivorna, lägg dem i en ugnsform. Torka av de soltorkade tomaterna från olja annars flyter oljan omkring och ser osmaklig ut, skär dem i mindre bitar och strö över köttet
En snabb mobilbild innan familjen började äta. Fredag eftermiddag och strax innan jag börjar stänga ner dagens arbete och logga ur på jobbet funderar jag över vad vi ska äta
Är det inte galet vad gott det är med grillat, speciellt när kvällssolen värmer en aprilkväll. I lördags marinerade jag lite karré och spett med fläskfilé som fått ligga i en god vitlöksmarinad
Glögg är så mycket mer än jul. Glögg är en dryck som är fylld av smaker. De kryddor som glöggen kryddas med används traditionellt i allehanda maträtter världen över året om och alla dessa internationella kök kan ju inte ha fel
Louise skriver. Detta blev riktigt gott. Lägg lergrytan i blöt i 15 min. Blanda 2 msk soja, en bit färsk rien ingefära, 3 dl koncentrerad äpplejuice och1/2 dl calvados- kan uteslutas
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.