(var lite försiktig med saltet eftersom både kasslernochapetina ger ifrån sig sälta). ______________________________________________________Fler recept medkassler hittar du HÄR
Skär kasslern i tärningar och strimla purjolöken. ½ kg kassler. Rör i hop grädde, majonnäs och chilisås. 6 port 6 port ris ½ kg kassler 1 purjolök 3 dl grädde 1 dl majonäs ½ dl chilisås ca 200 g riven ost 1
Varva kassler, tomat och ananas på spenaten. salt, peppar efter smak( tänk på att kassler är salt). Har sedan hunnit med två snabba middagar och en tigerkaka, inte dåligt va
Stek kasslerskivornaoch lägg dem sedan i ugnssäker form. Vill man bara garnera med dem och inte sätta in i ugnen igen, går det alldeles utmärkt att göra
Smörj en ugnsfast form och lägg tunna kasslerskivor i botten. Smaka av med soja, salt och peppar. Lägg svampen (utan spad) i en kastrull och låt det mesta av vätskan koka in
Häll över kasslernoch toppa med ost. Skiva kasslernoch bryn den i smör, lägg över i formen. Lägg i de grönsaker du har hemma, smaka av såsen och servera med valfritt tillbehör
Idag tänkte jag visa er en god maträtt medkassler som jag ofta gör. (Bild på min favoritkassler hittar du HÄR >>) Jag brukar alltid ha en bit i kylen för det är så gott och går snabbt att tillaga
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.