Godaste kasslergratängen, allt-i-ett, direkt ur matberedaren. En väldigt tacksam & smidig rätt, allt-i-ett med ris, kassler, ananas, cheddarost och gratinerad medostsås
Serveras med ris, couscous eller bulgur. Sätt ugnen på 225º C. Tärna upp kassler och ananas (spara saften från ananasen) och lägg allt tillsammans i en ugnssäker form
Ostsåsen blir god som den är men den blir ännu bättre med dessa godsaker. Gick igenom lite bilder i kameran och hittade den här enkla rätten från i somras som jag slängde ihop efter en afton med ost och kex
Servera med en god sallad. Sen väntar en dag fylld med nationella muntliga prov i årskurs 6. På med den rivna osten över gratängen och grädda i ugn 250C i ca 20-25 minuter
Det är också gott att smaksätta gratängen med senap eller byta ut svartpeppar mot citronpeppar. Koka upp grädde smaka av med salt, peppar, (senap) och vitlök
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.