Vispa samman äggen med kesella, mjölk, rosmarin och salt. Klä översta biten av kanten med aluminiumfolie och ställ pajskalet kallt ca 15 minuter. Ansa purjolöken och skär den ca 4 cm stora bitar. 350 g purjolök
Smält smöret till pajdegen och blanda med de andra ingredienserna. Vispa ihop alla ingredienser till äggstanningen och häll den över fyllningen i pajformen, stick med en gaffel så äggstanningen rinner ner i fyllningen
Mixa mjöl med smör och kesella till en boll i matberedaren med kniven monterad. Lägg purjolök, hälften av paprikan, kasslertärningar och basilika i formen
På den tiden vi åt pasta i det här hushållet, hemföll vi ofta åt Jamies Papardelle med söt purjolök och mascarponeost från hans första kokbok Den nakna kocken från tv-serien med samma namn
Börja med pajdegen Mät upp mjölet i en skål och lägg ner margarinet, smula sönder margarinet med fingrarna När det blivit smuligt tillsätt vatten och arbeta ihop till en deg Pressa ut degen i en pajform och nagga botten Ställ i kylen 10-15 minuter Gör i ordning fyllningen Blanda ägg, grädde, mjölk, salt och peppar i en skål Vispa så att det blir ordentligt blandat Lägg ost, kassler och gräslök i pajskalet Häll äggblandningen i pajskalet Grädda 25-30 minuter i 200 grader 125 g margarin
Pajskal125 g smör3 dl vetemjöl3 msk kallt vattenFyllning250 g kasslerca 125 g broccoli125 g fetaost2 dl matlagningsgrädde2 ägg2 msk ajvar2 tomatersalt och pepparUgnsvärme - 200 graderGör pajdegen och låt den vila kallt en stund
Blanda samman mjölet med salt. Fräs löken mjuk och glansig i lite matfett tillsammans med svampen. Vispa samman äggen med potatismjöl, mjölk, salt och peppar
Krydda med dragon, italiensk salladskrydda, salt och peppar. ca 400 g kassler, tärnadca 6 färska champinjoner, skivade1 röd lök, hackad1 burk krossade tomater2-3 msk tomatpuré1 tsk dragonca ½ tsk italiensk salladskryddasalt och peppar 200 gr philadelphiaost med vitlök och örterMixa snabbt ihop pajdegen i en mixer eller för hand och tryck ut i en pajform. Nagga pajskalet med en gaffel och grädda i 200° ca 15 min. 200 gr philadelphiaost med vitlök och örter
Värm på medelgod värme och vispa kraftigt hela tiden. Ansa, snitta och skölj purjolökarna noga. Låt den svalna och blanda sedan med vispad grädde, salt och hälften av den rivna osten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.