Dela kastanjerna i större delar. Det här är egentligen ett jag-måste-tömma-kylen-recept, så som ni förstår, kan ni fylla er poké bowl med era egna favoritingredienser - men jag måste säga att mina är den perfekta kombinationen av smak, crunch och färg
Klyfta löken och stek den tillsammans med bambuskotten ochkastanjerna tills det får lite färg. Nu får man elda i både kakelugnen och kaminen för att inte frysa ihjäl
Kastanjerna är rika på stärkelse och blir snabbt mättande. Kastanjer hör verkligen hösten till. Gärna alldeles nyrostade med salt och smör en kall kväll framför brasan
Saltrostade kastanjer med smör och salt är gudagott som det är med ett glas rött vin till. Under en ganska kort stund på hösten finns möjligheten att köpa färska kastanjer från Europa på affärerna
Den här marängtårtan är min svågers specialitet, och så himla god. Den allra bästa fyllningen och toppingen är i min smak massor av färska skivade jordgubbar ihop med grädden
Vi är ju inga godisråttor i den här familjen, kakmonster ja, men godis, nope, det kan ligga här hur länge som helst och till slut får jag oftast slänga det
Hetta upp en stekpanna med smör och bryn hastigt kycklingfiléerna och lägg dem i en ugnsfast form. Bryn sedan lök och vitlök i samma fett som kycklingen bryntes i
Hacka lök och vitlök, fräs i stekpanna. Dela laxen i kuber och fräs lätt, salta och peppra. Tina Broccolin och dela i mindre buketter, lägg i stekpannan och stek så de blir varma
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.