Tass Kebab är oavsett en enkel och smakrik lammgrytamed ett fåtal ingredienser. Själv serverade jag Tass Kebabmed färsk koriander, couscous och en grönsallad
) Tunn, smakrik, saftig och inte sån där ”köttbulle-kebab” som många kebabexperter kallar de. Nåt som jag letat efter länge… Jag är ju galen i kebab när det gäller skräpmat
Servera medkebaben. Denna lördag har nästan hela dagen bestått av matlagning till och från, jag har nämligen gjort hemmagjord kebab och det tog sin lilla tid
( Jag använder en form med galler, blir perfekt). 4) Rulla in i grillfolie, med ändarna böjda neråt, för att vätskan ska rinna ut. 5) Lägg in rullen in i ugnen, i 3-4 timmar. 6) Skär i skivor innan den ska stekas, eller hyvla med osthyvel. 1-2 pressade Vitlöksklyftor
Servera med hemmagjord kebabsås, recept finns HÄR. Rulla in rullen i två lager med folie, rulla änderna och vik dem nedåt (se bild) så överflödigt fett kan rinna ur
Servera med libabröd (eller tortilla) tzatziki och en god sallad. Grillsäsongen är ju verkligen igång nu och jag tänkte passa på att tipsa om shish kebab
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.