Servera med färsk baguette eller liknande bröd. Inte behöver man glömma sallader bara för att det spöregnar och är kallt ute, inte - servera salladenvarm, bara
Värm upp olivolja i en kastrull och lägg i gurkan och ärterna hastigt så de bara blir lite varma, avsluta med att hälla över dressingen och smaksätt med hackade mynta, salt och peppar
Självklart har det med den varma oranga färgen att göra men kanske är det framförallt sötman som ger en rund och glad smak i kombination med andra grönsaker och med kött
Servera med en god sallad till. Någon hade till och med tryckt in en cykelvagn ovanpå cyklarna. Tillsätt hackad lök och skivade champinjoner och låt dem fräsa med
Toppa med tomater, sockerärtor & rödlök. Bred ut salladenpå tallrik. Lite isbergs sallad. Fyra dagar kvar sedan drar vi till London för att fira påsk, men fyra dagar & fyra nya recept
Just nu gör jag mycket salladermed rödkål i. Servera dem med vispad grädde och färska bär eller sylt. Ikväll blev det salladpå strimlad rödkål, förvällda edamamebönor (så vackert ihop), ruccolasallad och smulad fetaost
Allt fräses på stekpannan och slutligen hyvlas lite parmesan ovanpå. Ikväll gjorde jag en väldigt mumsig salladmed bacon och brysselkål, kan jag rekommendera
Varma mackor med ramslök. Du kan behöva fylla påmed lite olja mellan varven. Värm först upp hela ytan och se till att den är inoljad med någon ganska smaklös olja
Häll upp i en kopp och toppa eventuellt med vispad grädde och pytte lite kakao. Men nu hade jag en förpackning kokosmjölk extra creamy öppnad så jag testade att göra varm choklad på den och en smoothie
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.