stek på medelvärmeoch låt svalna innan ni trär på pinnen. blanda samman alla ingredienser till färsen och rulla köttbullar till den form och storlek du önskar
Kryddig pakistansk kebab med sting tillagad på två olika sätt. Jag har både lagat den som man gör “på riktigt”, alltså på spett (seekh betyder spett) över grillen och jag har även gjort en förenklad vardagsvariant där jag har plattat ut kebaben i långpanna
Det serveras i en rulle som kebab tillsammans med tarator (kebabsås gjord på tahini) och grönsaker. Det finns en precis likadan variant med kyckling, recept hittar du HÄR
Kryddiga Kebabspett, Fatoush (libanesisk sallad med pitabröd), tzatsiski, pitabröd och ajvar. Utsökta kebabspett som funkar perfekt att grilla på utegrillen eller i ugnen hemma
Krydda med salt och peppar. Gröp ur auberginköttet ur skalet med en sked. Skölj och kärna ur paprikorna. Lägg dem på en plåt och ringla över olivoljan, krydda med salt och peppar
För några veckor sedan gjorde mina elever kebabspett. Kryddade med spiskummin ochmed en sås av yoghurt, vitlök och mynta blev det den god och omtyckt rätt här i familjen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.