Dagens måltid är ett riktigt höjdartips om vi får säga det själva, det är så otroligt lätt att göra och blir så gott med fåtalet ingredienser, så det är baske oss snudd på genialiskt
Kryddig pakistansk kebab med sting tillagad på två olika sätt. Jag har både lagat den som man gör “på riktigt”, alltså på spett (seekh betyder spett) över grillen och jag har även gjort en förenklad vardagsvariant där jag har plattat ut kebaben i långpanna
1. Riven potatisen på de stora hålen på ett rivjärn. Riv den gula löken. Hacka matjessillen. 2. Vispa ihop ansjovisspad med vispgrädde, ägg och kryddor
Eriks kommentarDetta recept funkar lika bra om du använder nötkött eller vilt. Att få ändra på någons köttbullssmet känns som en ära, men också lite läskigt då det förmodligen finns ett unikt köttbullsrecept i de flesta hem där ute i Sverige
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.