Kejon med Chojang - krabbkakor med dipsås
Matklubben.nu
Matklubben.nu
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 350 g kokt skalpotatis
  • 2 rivna vitlöksklyftor
  • 1 finhackad röd chili
  • 3 finhackade salladslökar
  • 225 g krabbkött
  • Finrivet skal av ½ lime
  • 2 msk finhackad färsk koriander
  • 1 tsk salt
  • 1-2 krm svartpeppar
  • 1 tsk Dansukker farinsocker
  •  
  • Panering
  • 1 dl ströbröd
  • 1 dl vetemjöl
  • 1 ägg
  • 2 msk sesamfrön
  • Olja
  •  
  • Sås
  • 3 msk vitvinsvinäger
  • 3 msk Dansukker ljus sirap
  • 2 finhackade salladslökar
  • 2 msk mörk sojasås

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.