Knåda ihop pajdegen och platta ut i en pajform. Låt den stå kallt under tiden du gör fyllningen. Strimla och bryn kycklingen så att det inte finns någon rosa saft kvar i den
Knåda ihop pajdegen och platta ut i en pajform. Låt den stå kallt under tiden du gör fyllningen. Strimla och bryn kycklingen så att det inte finns någon rosa saft kvar i den
Kerstins marinad. Den här marinaden har vi bara testat på fläskfilé och då blir den helt perfekt. Men den kan säkert fungera på andra typer av kött/kyckling också
Tina fisken, skär den i mindre bitar och lägg i smord, eldfast form. Krydda fisken och fördela därefter crème fraiche över fisken, strö till sist över den rivna osten
Det här är ett receptet som jag har fått min mamma som jag tog med mig när jag flyttade hemifrån. En klassisk kaka som alltid bakas varje höst när vi hade plockat in alla äpplen när jag bodde kvar hemma
Lägg grönsaksblandningen i en kastrull, häll på kallt vatten så att det täcker, låt koka i 1 minut. Dra av kastrullen och häll i lite kallt vatten och låt stå i 5 minuter, häll därefter av vattnet
Fick detta tipset av en kollega på jobbet. Superlätt att göra och grymt gott. Krispig och god yta, påminner mycket om de friterade bananerna som ofta finns på Kina restauranger
Denna tårtan brukar min styvmamma göra lite då och då, och den är alltid en succé. Botten. 4 hårt slagna äggvitor2 dl strösocker150 g mald sötmandel eller hasselnötterVispa samman och häll i en smord och bröad springform
Verkligen jättegoda. Kommer alltid att göra dessa nu. 250 grader1 kg havregryn1 liter mjölk250 g smält smör2 dl socker2 msk hjorthornsalt3-4 dl vetemjölBlötlägg havregrynen i mjölken över natten
Den här är en favorit och ett klart måste till varje jul. Nu idag när jag skulle göra den så hade jag givetvis ingen lingonsylt, tur att det bara tar typ 5 minuter att göra egen lingonsylt när man har frysta lingon… så det blev iallafall en kaka
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.