Använd en litenlångpanna för detta recept och villni göra i en stor vanlig dubblar ni receptet. ) Här kommer i alla fall ett recept på en smarrigliten kaka, nästan som godis
Häll upp blandningeni en stor skål och låt den svalna. Blanda mjöl, bakpulver, salt och vaniljsocker. Tillsättmjölblandningen och därefter crème fraiche och de lätt uppvispade äggen
Smörj och bröa en långpanna och häll i smeten. Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Skala och skiva äpplena och blanda dem med kanel och strösocker, låt ligga och marinera en stund
Brödet smakar inte kokos även om det luktar mycket kokos. Det håller sig färskt i flera, flera dagar. Jag tycker brödet passar bra till räkor och aioli, men också som frukostsmörgås
En perfekt kaka tillfredagsfikat, då den gräddas ilångpanna och räcker till många. Hittade ett kakrecept imin hög med sparade, intressanta recept som jag tog och bakade förra helgen
Bred ut i en långpanna klädd med bakplåtspapper. Ännu en variant på den älskade kladdkakan - det knäckiga täcket av cocos tillför ännu mer saftighet och giftersigfint med den rika chokladsmaken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.