. Nu när ni är som mest trötta på choklad, kola och julgodis kommer jag med ytterligare ett recept, inte jättebra tajming men jag tänkte att jag lägger ut receptet på denna lättbakade radiokaka innan jag glömmer det
Även denna månad är vi med i söta sakers utmaning. Denna månad var temat "vardag", alltså att baka något som passar att baka mitt i veckan och något som inte blir upphöjt på någon pedestal
Denna klassiska kaka var första gången jag gjorde igår och guu va god den var. Men nästa gång jag gör den ska jag försöka ha i ännu mer mariekex för de var så goda ihop med ischokladen
1. Klä en avlång bakform med folie eller plastfilm. 2. Smält kokosfett och blockchoklad i en skål i mikron eller i en skål täckt med plasfilm som sätts över en kastrull med hett vatten
En klassiker som även går under namnet ischokladkaka, källarkaka och kexkaka. Söt och god kaka som man måste servera kylskåpskall då den smälter fort i rumstemperatur
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.