Lite salt och peppar och du har en otroligtmildoch god tomatsås som i den här rätten läggs på aubergineochmozzarellamedspagettioch parmesan omslutet av parmaskinkai ett paket som bakas i ugnen
Vi käkade gratängen medlite färska grönsaker ocholiver. Sen jag startade matbloggen har jag provat flera nya maträtter som jag tidigare bara har funderat på att prova (jag måste ju ha nya recept att dela medmig av)
Lägg sedan i den itomatsåsenoch koka upp. Torka av auberginenmed hushållspapper och stek den i en ny panna medolivoljai ett par minuter så den får lite färg
Förutom den smarriga bönröran, som jag lade ut recept på i föregående inlägg, så fyllde jag ciabattanmed rostad aubergine, mozzarella, färsk basilikaoch en skvätt tomatsås
Jag blev så sugen på just stekt kycklingivitlökoch tänkte att det skulle bli så gott med en enkel tomatsåsoch toppa detta medmozzarella – och det blev det verkligen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.