Häll upp i skplar och garnera med gräslök eller salladslök. Koka upp buljongen och tillsätt majsen. Lägg krabbköttet i en skål och pudra över potatismjöl
4 1 dl majonnäs 2 pressade vitlöksklyftor 1 dl riven parmesanost 1/2 tsk chipotlechili 1 krm chiliflakes 4 förkokta majskolvar 50 g smält smör 2 krm salt Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Pensla majskolvarnamed smält smör. Krydda dem runt om med salt. Rulla majsen i majonnäsen. Vi grillade i söndags och gjorde dessa supergoda elotes av ett recept från ICA
Servera med valfri sallad. Grovmixa eller finhacka skinkan, Kärna ur och strimla paprikan, flisa vitlöken, skölj och slunga spenaten, grovriv osten och skär mozarellan i mindre bitar
Fördela salamiskivorna ochmajskornen jämnt på degen. Tillsätt resterande vatten, mjöl och salt. Snitta bröden och grädda dem mitt i ugnen tills de har fått fin färg, 35-40 minuter. 500 g majskorn
Blanda runt allt i en skål tillsammans med tre ägg och kryddorna samt den avsköljda burkmajsen. Vi har två lådor i botten av kylskåpet, en med grönsaker i (typ tomater, gurka, paprika etc) och en annan med rotsaker i (morötter, palsternackor, potatis, lök etc)
Varva grönsaker, mozzarella och passerade tomater. 300 g mozarella. 3 dl passerade tomater, gärna smaksatt (finns det inte går det bra att krydda upp själv med någon käck örtkrydda och lite salt och peppar). Rosta grönsakerna i ugnen i 200 grader med lite olja och salt tills de blivit mjuka. Avluta med couscouse och grädda i ugn i ca 15-20 minuter. 1 aubergine 2 zucchini 300 g mozarella. 3 dl passerade tomater, gärna smaksatt (finns det inte går det bra att krydda upp själv med någon käck örtkrydda och lite salt och peppar)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.