Ikväll ska Anette och jag testa årets Blossa och äta litetilltugg. Fyll pitabröden med köttfärsröran och servera med crème fraiche blandat med sweet chilisås
IngredienserPortioner. 4 1 gul lök 300 g vitkål 100 g champinjoner 300 g blandfärs 1 köttbuljongtärning 2 krm salt 1 krm peppar 1 tsk kinesisk soja 50 g solrosskott 6 pitabröd 1 dl crème fraiche 2 msk sweet chilisås Lägg tilliinköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Igår bjöds det på kinesiskköttfärsröraipitabröd som jag hittade på ica. Fyll pitabröden med köttfärsröran och servera med crème fraiche blandat med sweet chilisås
Innan jag kryper ner tänkte jag ge er etttips på en god och enkel vardagsrätt. Vår middagidag blev pitabröd med köttfärsröra, tomater, spenat, majs och crème fraîche Det var väldigt gott
Så nu har jag precis slängt ihop en köttfärsröra som ska fylla ettpitabrödtillsammans med sallad och lite god sås gjord på crème fraiche och sweet chili-sås
Ostgratineradomelett med kantareller och lök. låt rinna av och skölj). Omelett. Vispa ägg och crème fraîche tillomelettsmet, smält smör i en stekpanna (som går att använda i ugn) och häll ner smeten
Den unge Arnau Estanyol växer upp i staden och vi följer honom från hans lekar kring katedralens bygge och på hans flykt från ettlivifattigdomtill samhällets högsta topp när han drygt femtio år senare som rik man är med och inviger katedralen
Vilken vecka det har varit men jag har ändå hunnit laga lite mat, gjorde två storkok i torsdags och grytan jag tänkte bjuda på idagi onsdags då några kompisar var hemma hos mig
Tillsätt de övrigaingredienserna. Låt det koka upp under omrörning, tills såsen tjocknat. Vill man ha paprikan mjukare kan den fräsas upp ilite olja innan den tillsättsi såsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.