Fritera vårrullarna i olja tills de är gyllenbruna. (Jag gillar när vårrullarna är extra krispiga, så jag gör alltid med dubbla degplattor, därav 2 paket med degplattor. Vill du ha en lyxigare variant av vårrullarna byter du ut färsen mot 1 paket med råa jätteräkor alt. 2 förpackningar små degplattor för vårrullar ( 50 st i varje paket). 5 kinesiska torkade svampar
Fritera/stek vårrullarna i olja tills de fått en fin gyllenbrun färg. Om du vill frysa vårrullarna är det lämpligt att det görs innan de doppats i olja och friterats/stekts/gratinerats
5½msk sötning8cl hett vatten6cl fisksås2tsk risvinäger2msk färskpressad lime2 pressade vitlöksklyftor1 färsk chili finstrimladBlanda allting i en skål och servera som dipsås till vårrullarna
För lite sen gjorde jag vårrullar för första gången. Jag älskar vårrullar och när jag hitta detta recept så blev jag överlycklig för det verkade så enkelt
Jag har hittat flera olika recept på vårrullar på sistone. Alla recept är olika och det verkar finnas ungefär lika många varianter på vårrullar som det finns kockar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.