Åh vad det är härligt med semester. Egentligen borde jag bokfört men nu skiner ju solen ✺ inte för att jag har ro att ligga och sola precis men visst var det en bra ursäkt
Dela köttet i två delar och lägg dom i en gryta, grovhacka två lökar, rovorna, purjon, chorizon, två vitlöksklyftor, lägg i allt grytan med köttet, till sist lagerblad och svartpeppar
De senaste 5 åren har jag uteslutande tvättat våra textilier med tvättnötter. De är fantastiska och kan användas för tvätt av alla tyger och i alla temperaturer
Nu kan man förstås inte vara alltför lat om ekonomin är begränsad, lite måste man anstränga sig. Jag är inne i en halvinspirerad period vad gäller mat, så idag är det halvfabrikat, varvat med egentillverkning, som gäller
Hej hej. Denna veckan har M valt de flesta rätterna då jag jobbar fem kvällar. Mattias fyller år på torsdag och han har varit sugen på fisksoppan länge nu så det blev bra att skjuta på den förra veckan
Våren är verkligen på intågande nu. Det märks på att det börjar komma ut lite vårligare kläder i butikern, lite mer värmande vindar men framför allt på att det kommit en hel del tranor hit nu och i deras släptåg även en hel del turister
Jag måste bara tipsa om den här helt otroligt saftiga och goda kycklingen, som vi åt häromdagen. Kyckling har en benägenhet att bli lite torr på grillen, men inte det här receptet
Strålande sol utomhus och varmt och skönt. Kanske därför jag har så energi idag. Borde egentligen ge mig ut och ta vara på det fina vädret men har 100 saker inomhus att ta rätt på först
Fredag och äntligen helg. En skön känsla då alla är hemma och lediga tillsammans och som alltid är fredagarna lite extra kvällslata, lite som att pysa ut luften på en badboll som studsat runt hela veckan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.