Den ska vara lite kladdig. Bred ut dulcedeleche över kakan. Då kan jag rekommenderadenna otroligt smaskiga brownie med kolafyllning och chokladfudgeglasyr
Eller den ska åtminstone vara väldigt kladdig för att den ska godkännas. När brownien svalnat brer du ett jämnt lager av ris- och kolablandningen ovanpå
Jag hade en öppnad Dulcedeleche burk från Pampas Deli i kylskåpet och tanken var att jag skulle göra en kladdkaka med snyggt mönster med hjälp av dulcedelechen
Ha över resten utav brownie smeten och sedan resten utav dulcedelechen (samma taktik igen, klumpar jämt över hela formen, rör slarvigt runt med en kniv)
Jag vill ha mina brownieskladdiga men fasta och med mycket chokladsmak. Jag använde mitt vanliga chokladbrownie recept och hade i hasselnötter, rostade pinjenötter och Dulcedeleche
Igår gjorde jag dessa goda brownies med Dulcedeleche och jag vill lova att dem är supergoda. Klicka ut Dulcedeleche över smeten och ta sedan en gaffel och marmorera ut kolan i smeten
Som ni förstår så bakas det inget som är temperatur-känsligt idag. Det känns nästan lite syndigt att inta köket när sommaren och solen fullkomligen strålar, men nu kan jag faktist inte hålla mig längre
Den store (Hernan) ville ha en mjuk kaka med DulcedeLeche utblandat i smeten, medan den lille (Marco) ville ha en DulcedeLeche tårta med, hans andra favorit, choklad
Många tycker kanske de kan vara lite kladdigt och jobbigt att göra biskvier, jag var en av dem i början innan jag lärde mig hur man kunde undvika detta kladd och dessutom få runda och jämna biskvier
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.