Kladdiga bullar med färskostfrosting och karamelliserade pekannötter
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 5 dl mjölk
  • 50 g jäst
  • 175 g smör
  • 2 dl strösocker
  • 0.5 tsk salt
  • vetemjöl
  • 2.5 dl farinsocker
  • 2.5 tsk kanel
  • 100 g smör
  • 2 dl pekannötter
  • 25 g smör
  • 1.5 dl strösocker
  • 0.5 tsk kanel
  • 1 krm salt
  • 125 g pekannötter
  • 100 g färskost
  • 100 g smör
  • 3 dl florsocker
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 0.5 dl vatten
  • ägg

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.