Kladdkaka. Denna kaka är verkligen himmelskt god, riktigt härligt kladdig alltigenom, med krämig chokladglasyr och pistagenötterna som både ger sälta och ett härligt krisp
Ni får ursäkta för dålig uppdatering här inne just nu men jag har så fullt upp med skolan så ja hinner knappt göra någonting annat än att plugga inför tenta och skriva uppsats
Vispa upp äggen lätt tillsammans med sockret. Rör ner baileys och därefter chokladsmeten. 1 dl baileys. Klä botten av en form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter med bakplåtspapper. 1 dl baileys
Pudra med kakao är nog inget jag gör igen. Ha i Baileysen, blanda väl. Ja, ja, jag kör nog vidare med vetemjöl som jag brukar använda i vanliga fall i fortsättningen
Denna chokladdröm är super god, krämig och kan ätas med gott samvete. Om jag säger att den här kladdkakan är fri från tillsatt socker och gluten - tror du på mig då
Blanda de torra ingredienserna och rör ner i smeten tillsammans med smöret. Det regnar som vanligt denna sommaren sp för att inte vaea helt sysslolös bakade jag en snabb kladdkaka aka LCHF
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.