Receptet på den klassiska kladdkakan kommer från Mia Öhrns bok "Kladdkakor" och så har jag bara lagt till kokostäcket till receptet själv, alltså kokostäcket finns inte med som recept boken
Kladdkaka är gott och kokos är gott så en kombination av båda blir extra gott, eller hur. Blanda mjölblandningen med äggsmeten och blanda också ner det smälta smöret
Kladdig, god och enkel kaka som görs i långpanna. Perfekt att ha i frysen och plocka fram vid besök. ) 4 ägg 6 dl strösocker (510 g) 150 g rumsvarmt smör 6 msk kakao 2 tsk vaniljsocker 2 krm salt 3 dl vetemjöl (180 g) Kokosglasyr
Denna chokladdröm är super god, krämig och kan ätas med gott samvete. Om jag säger att den här kladdkakan är fri från tillsatt socker och gluten - tror du på mig då
Blanda de torra ingredienserna och rör ner i smeten tillsammans med smöret. Det regnar som vanligt denna sommaren sp för att inte vaea helt sysslolös bakade jag en snabb kladdkaka aka LCHF
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.