Vispa ned ett ägg i taget. Typ "En av de godaste kakorna någonsin". Blanda ned bananoch mjöl. Smält choklad, florsocker, kardemumma och smör i vattenbad eller mikro
Smula degen och lös upp den med lite ljummet vatten. Fyll på med resterande vätska. Jag har hört att det ska vara svårt att få till smakenoch konsistensen i glutenfritt bröd men det måste vara en gammal skröna
I stället för den sedvanliga bröllopstårtan skulle det serveras kakbuffé till kaffet, och eftersom några av gästerna hade olika allergier undrade Hilda om jag kunde tänka mig att bidra med några långpannerutor av allergivänlig sort
Tre sorters matpaj i form av fetaostpaj, tacopaj och kycklingpaj och sedan avslutades allt med en blåbärs smulpaj och ljus kladdkakamedsmakav citron, kokos och blåbär
Glassen görs med hjälp av grädde och kondenserad mjölk och valfri smaksättning. Jag valde att klä min avlånga form med plastfolie med du kan hälla ner smeten direkt om du vill
Använd gärna med halvfrusna bär så smoothien blir riktigt kall, alternativ mixa med några isbitar. Vi kan alltid behöva något som piggar upp när sommaren känns avlägsen
Lägg i rabarbern i formen (sockra dem ev lite extra med muscovadosocker), fördela pajdegen jämnt med fingertopparna så att den täcker det mesta av rabarberns (Platta inte ut med händerna – det fördelar sig ändå)
Du håller dig mätt länge och du blir fylld med energi. Jag har aldrig varit en frukostmänniska, men efter att jag har börjat exprimentera med min kost så inser jag hur gott det kan vara med frukost
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.