Väl hemma efter arbetsdagens slut så ville dottern baka kladdkaka. Så det blev en glutenfri variant och blev liksom sugen på detta med dulce de leche och pistage
En smaskig kladdkaka med After Eight toppad med ett tjockt tryffeltäcke. Rör ihop ägg och strösocker. Kladdkakan dekoreras med After Eight plattor som sticks ner i tryffeln
Tänk er den kladdigaste och sötaste kladdkakan ni ätit. chokladtoppingen över kladdkakan. För lite avis är jag faktiskt på er som jobbar halvdag i morgon och har klämdag på fredag
Denna kladdis är gjord med bas på svartbönor, jag har sett att flera använt detta i brownies och ville testa detta på kladdkaka men ska erkänna att jag var väldigt skeptisk
Kladdkaka är ju alltid rätt, och den här varianten blev så god att den känns alldeles extra rätt. Det jag tycker gör kakan så extra god är kombinationen av choklad, söt kolasås och salta jordnötter
Solen skiner och jag är på bästa fredagshumör. Och glöm inte att göra den mycket goda glasyren på crème fraîche och florsocker, den blir så himla fräsch till den söta kakan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.