Och det är just det jag gjort i detta recept. Eftersom kladdkakan inte innehåller ägg och jag valt att använda olja som matfett, blir den vegansk (och mejerifri)
Så det blev en glutenfri variant och blev liksom sugen på detta med dulce de leche och pistage. Fyll en form med löstagbar kant som är smörad och mjölad
Jag bakade den här kladdisen igår och den blev verkligen bra. Tycker att det blev en riktigt maffig och lyxig kladdkaka så därför valde jag att kalla den för "deluxe"-kladdkaka
För lite avis är jag faktiskt på er som jobbar halvdag i morgon och har klämdag på fredag. Själva Valborgsfirandet tycker jag är lite överskattat och kanske mest till för studenter och ungdomar (herregud, vad jag lät gammal nu
Förra helgen var jag bjuden på kalas hos min systerson och hans fina familj. De är mycket roade av matlagning och bakning, så det serveras alltid något riktigt läckert
Denna kladdis är gjord med bas på svartbönor, jag har sett att flera använt detta i brownies och ville testa detta på kladdkaka men ska erkänna att jag var väldigt skeptisk
Kladdkaka är ju alltid rätt, och den här varianten blev så god att den känns alldeles extra rätt. Kakan är en blandning mellan vanlig kladdkaka och mississippi mud cake
Det verkar inte som om de brukar göra kladdkakor i Frankrike, eller så var hon inte så inne på bakning och efterrätter, men hon trodde faktiskt att jag hade misslyckats med kakan
Använd en vanlig matsked och rör ner först socker och sedan ägg. mjöl, kakao och vaniljsocker. Ju större form, desto lägre kaka blir det och ju kortare tid bör man grädda
Min ena syster är glutenintolerant och sambons ena kusin är vegan. Det blir tårta till övriga gäster men den innehåller ju både gluten och mjölkprodukter och ägg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.