Jag lät mina stå kvar i eftervärmen i ugnen med en grytvante mellan luckan och spisen och sen glömde jag dom där över natten och då var dom perfekta enligt mig, dom släppte lätt från bakplåtspappret och var krispiga på ytan och sega i mitten
Smaksatte med hackad geisha som kom häromdagen… Gott. Idag testade jag göra pannacotta på sockret och det var huuur lätt som helst att slippa krångla med gelatinblad
Det är mina alldeles egna Kladdkaksmuffinsmed kolagömma. Jag hoppas att ni har haft en mysig dag i snö(o)vädret eller har ni bara varit hemma och myst med film som jag
Här har jag använt geisha choklad som är en mjölkchoklad pralin med en krispig hasselnötsfyllning. Here I have used geisha chocolate which is a milk chocolate pralin with a crispy hazelnut filling
Geisha är en favorit choklad och passar hur bra som helst i pannacotta. 5 dl grädde 3 gelatinblad 3 msk muskovadosocker 200 g geisha choklad Lägg gelatinbladen i kallt vatten en stund. 200 g geisha choklad
Nu när våren börjar komma med stormsteg finns det inget bättre än att avnjuta en skål med god glass. Här om dagen slog det mig att Geisha och glass måste vara underbart och självklart var det det
Därför erbjöd jag mig att ta med mig fika. Därför erbjöd jag mig att ta med mig fika. Imorgon ska vi hem till min höggravida syster som är beordrad att vila
Smält smöret, häll i matolja och sirap, blanda det med äggsmeten. Hacka chokladen och smält den i ett vattenbad (i en skål över kokande vatten) och blanda den med smeten
Halloween börjar närma sig och jag är egentligen inget stort fan av bus-eller-godis-traditionen men tyckrer att andra saker med högtiden är mysigt – som att baka till t ex
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.