1 chokladsås
(valfritt, du kan även ringla på kolakräm)1. Sätt ugnen på 200 grader. 2. Smält smör, rör ner socker och ägg, ett i taget. Sikta ner resterande ingredienser, bland väl. Jag brukar använda en stor sked. 3. Fyll smeten i 8 stora muffinsformar, lägg i en klick kolakräm. 4. Grädda tills de fortfarande är mjuka inuti, lite dallriga. Det tar ca 10 minuter. 5. Låt svalna. Vispa upp färskost, grädde och florsocker så att det är spritsbart. Fyll i en spritspåse med stjärntyll. 6. Garnera muffinsen med frosting, popcorn och chokladsås.TipsEgna karamellpopcorn gör du enkelt, genom att blanda ner poppade popcorn i smält socker, men eftersom det blir så hett och alla vill hjälpa till så brukar jag köpa färdiga.
Smöra och bröa en rund form med avtagbara kanter. Smält smöret och låt svalna något. Breda ut hälften av kladdkakssmeten i formen och klicka ut kolakrämen i smeten och toppa sist med resterande kladdkakesmeten
Späd med vattnet lite åt gången. Mina barn älskar kombinationen kyckling och curry och hur smidigt är det inte att kombinera dessa två i en pastagratäng
Smält chokladen och doppa bitarna i eller använd en pensel och pensla dom med chokladen. -) Det är iallafall lite nyttigare godis än vanligt godis eftersom det inte är något socker med
Medan kycklingen stod i ugnen och blev klar så kokade jag ris, gjorde vitkålssallad och dukade. Jag åt vitkålssallad till kycklingen medan de övriga åt ris
Hetta upp en stekpanna med smör och bryn hastigt kycklingfiléerna och lägg dem i en ugnsfast form. Servera gratängen toppad med persilja tillsammans med ris
Smaka av med citronsaften, salt och peppar. Som jag lovade tidigare i dag så skulle ni få recepten på snittarna som jag ska ha med mig i morgon till nyårsfesten
Eftermiddagsmys med nybakat bröd och en kopp te. Gärna med mycket smör på. Jag älskar att äta bröd och jag har märkt att jag mår som allra bäst när jag äter glutenfritt bröd så det blir en hel del bakande här hemma
Lägg dem på ett fat med bakplåtspapper på och häll på rapsolja. Jag och Fanny älskar att gotta oss, gärna varje kväll men vi väljer alltid lite nyttigare allternativ
Skär kasslern i tärningar och strimla purjolöken. Rör i hop grädde, majonnäs och chilisås. 6 port 6 port ris ½ kg kassler 1 purjolök 3 dl grädde 1 dl majonäs ½ dl chilisås ca 200 g riven ost 1
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.