Till och med min ganska fåordiga pappa sa att det där hade jag gjort bra så detta är en dessert som går hem hos de flesta så har ni inte provat på varm frukt under ett täckeavvitchoklad så gör det
Blanda samman resten av de torra ingredienserna med en ballongvisp eller en vanlig visp. Bryt chokladen i mindre bitar och temperera detta över en kastrull med vatten
Nåja, nu skulle det i alla fall göras en rabarberpaj, och eftersom jag även hade lite krusbär i frysen som behövde användas innan det är dags att plocka nya, så skarvade jag med dem
Perfekt med en god tårta som man kan förbereda i god tid. Blanda ned hälften av den vispade grädden. citronmelissJordgubbar under säsong, annars kan man ta hyvlad vitchoklad
Jag ville ha dem vita och vintriga med en smak av mint och jag måste bara säga att de blev så goda med den krämiga fyllningen avvitchoklad, philadelphiaost och krossade polkagrisar, mums
Det här är en lite friskare biskvi med smak av citron och vitchoklad, i miniformat. Ta ut biskvierna när de är helt frysta och doppa sidan med smörkräm i den smälta chokladen
Om ni är sugna på något annat än pepparkakor och lussekatter till helgfikat kan jag verkligen rekommendera dessa mjuksega chokladkakormed bitar avvitchoklad
Inspiration till den här goda efterrättskakan med årets skörd av äpplen och plommon, och med ett kul täckeav cornflakes, mandel och vitchoklad, har jag fått av Annika på bloggen Bak och Mat för alla
Vänd i marängen i mandelblandningen och blanda försiktigt ihop till en jämn smet med en slickepott. Smeten ska rinna av slickepotten inte ramla av i klumpar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.