Helt okej köttsoppa blev det ändå. Egentligen ska det såklart vara medklimp. Fyll på med kallt vatten så det täcker väl och salta försiktigt (smaka sen av buljongen med salt före servering)
Något jag alltid har sett fram mot när jag var liten, särskilt köttsoppamedklimp. Köttsoppa. Börja med köttet, ta bort hinnor och skär bort och spara ett par stora bitar fett
Skär köttet i mindre bitar och tillsätt tillsammans med skivad purjolök och ärtor. Tyvärr har jag ingen bild på receptet men ni vet väl alla hur en köttsoppa ser ut
Och lägg sedan ner i soppan och smaka av med Oxfond, salt och peppar. Tag upp köttet med en hålslev, hacka alla rotfrukter i kuber och låt dessa koka tills de nästan är mjuka, ca 20 minuter. Låt koka med ca 3-4 minuter
Innan jag blev förkyld hann jag dock avnjuta en härlig alla hjärtans dag med mycket smarrig mat. Fryst cheesecake som jag dekorerade med hallon, hallonsås och hackad vit choklad
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.