Så min variant utav den klassiska ris ala maltan gör jag på kvarg istället för den feta grädden. Visst har vi alla en speciell rätt som bara måste måste stå där på julbordet år efter år
Första paket i julkalendern är öppnat och inte helt oväntat blev det en strålande succé här hemma. Egentligen kan man ta nästan vilken liten småkaka som helst, tillsätta en smula saffran och så har man en juligt liten gobit
1 ägg. 4 msk senap. 1 msk socker. salt – en nypa. ca 1 dl ströbröd. Sätt ugnen på 225 grader. Blanda ägg, senap, socker och salt med en msk av ströbrödet
Kan lätt göras några dagar i förväg. Idag får ni tips på hur ni kan använda alla dessa pepparkakor som ni har kvar hemma efterjul, för jag antar att de flesta av er har kvar kakor i burken
Efter några minuter, häll över chilisåsen och farinsockret och låt fräsa med en kort stund. Vår varmrätt i lördags bestod av oxfilé med en denna sås samt en chèvrekräm
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.