225 g frysta jordgubbar. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 225 g frysta jordgubbar 3 dl Arla® mild lättyoghurt vanilj 3 dl Arla® lättmjölk 1½ msk honung
Den ena var med färska jordgubbar och lemoncurd, och den andra var med päronmousse och vaniljkräm. Det är inte det godaste jag har gjort, men folk åt med stora munnar så det var ju inte dåligt heller
ta fram en plåt med ett bakplåtspapper på. 200 g sötmandel. 200 g sötmandel. som ni vet hänger jag en hel del på pinterest och förutom bilder på snygga personer och inspirerande hem finns det även en hel del recept där
Glasspinnar med vanilj och jordgubbar. Kommentarer och mail har vält in från mina olika kanaler och jag ska sätta ihop ett inlägg där jag delar med mig av delar av den respons jag fått
Lägg dem på ett bakplåtspapper strössla på medmandel och havssalt innan chokladen har stelnat. Platta ut marsipanen i handflatan och lägg en bit nougat i mitten och omslut den med marsipanen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.