Pajen blev riktigt knäckigoch seg och smakade mera. När vi bjöd hem Hasse på middag i torsdags så provade vi två nya recept, dels på rabarberpajoch dels på vaniljkräm
Så igår slängde jag ihop en knäckig jordgubbar- ochrabarberpajoch en hallon och blåbärspaj. Kokossockret gör verkligen under för ett gott ochknäckigt pajskal
Jag googlade efter recept på rabarberpaj, och hittade otippat vad jag sökte på Linda Skugges blogg. Det är för bökigt och jag har så dålig fantasi när det gäller bra tillbehör
Lättlagad och fantastiskt god rabarberpaj med knäckigt kolatäcke. Jag har gjort pajen glutenfri genom att ersätta vetemjölet i originalreceptet med ris- och potatismjöl
Ingredienser Portioner. 6 500 g rabarber 2 dl havregryn 2 dl socker 1 3/4 dl vetemjöl 1/2 tsk bakpulver 1 krm vaniljsocker 125 g smör 1/2 dl vispgrädde 1/2 dl ljus sirap smör till formen Till servering vaniljglass Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.