Här hemma gillar vi havreflarn, ni vet såna tunna, knapriga kolasmakade kakor som man kan äta direkt som de är, med en god kräm emellan, snurra till runda rån eller som här – göra dem till skålar
Vispa ägg och socker vitt och pösigt. Smält smöret och blanda ner havregrynen, låt svälla en stund. Skala och skiva äpplena och blanda dem med kanel och strösocker, låt ligga och marinera en stund
Lättlagad och fantastiskt god rabarberpaj med knäckigt kolatäcke. Jag har gjort pajen glutenfri genom att ersätta vetemjölet i originalreceptet med ris- och potatismjöl
God kväll. Denna helgen börjar lida mot sitt slut. Tiden man är ledig går alldeles för snabbt. Idag har vi varit hemma mest hela dagen, fixat och planerat en eventuell födelsedagspresent till Stefan som fyller år om två veckor
Jag fick en önskan från en läsare som ville laga glutenfria havreflarn och idag har jag bakat det. Har ett litet dilemma bara nu när jag skulle till och skriva receptet här till er
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.